Piramit Haber

Arda ve Emre ilgi odağı oldu

Dünya

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Madrid'deki Türkiye Büyükelçiliği'nde düzenlenen resepsiyona, Atletico Madrid'de forma giyen Emre ile Arda da katıldı.

MADRİD

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla İspanya'nın başkenti Madrid'deki Türkiye Büyükelçiliği rezidansında düzenlenen resepsiyona Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcular Emre Belözoğlu ve Arda Turan da katıldı.

Madrid'deki çok sayıdaki yabancı büyükelçinin, askeri ataşenin, iş adamlarının ve Türk vatandaşlarının yer aldığı resepsiyon, Emre ve Arda'nın gelmesiyle daha da renklendi.

Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Ayşe Sinirlioğlu ile bir süre sohbet eden iki futbolcu, resepsiyonda bulunan birçok kişinin ilgi odağı oldu. Gelen istekler üzerine bol bol fotoğraf çektiren, sohbetlerde takdir gören Emre ve Arda, ayrıca sigara böreği, döner, yaprak sarması, baklava gibi geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini tattı.

Milli futbolcular, yedikleri dönerlerin ardından ''Aman, kilolarımızı kontrol eden Atletico'daki diyetisyen profesörümüz bizi böyle görmesin'' diye şakalaştılar.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.