Piramit Haber

5 kocalı Hürmüz!

Dünya

Hindistan'da yaşayan ve 5 kardeşle evli olan 21 yaşındaki Rajo Verma, İngilirtere'de haber olduktan sonra dünya gündemine oturdu.

İngiltere ’de yayımlanan The Sun gazetesi, Hindistan ’da hepsi kardeş olan beş kocasıyla birlikte yaşayan Rajo Verma (21) adlı kadını sayfalarına taşıdı. 

Verma, ilk olarak görücü usulüyle 21 yaşındaki Guddu ile evlenmiş, ancak daha sonra damadın dört kardeşi de genç kadınla ilişki yaşamaya başlamış. 

Şimdi tek odalı bir evde birlikte yaşayan ailenin bir de oğlu var. Rajo Verma ‘’Çocuğun babasının kim olduğunu bilmiyorum, ancak bunun bir önemi de yok’’ diyor. 

Verma, cinsel hayatlarını bir program dahilinde sürdürdüklerini ve her gece kocalarından biriyle birlikte olduğunu söylüyor. Kocası Guddu ‘’Hepimiz onunla seks yapıyoruz ancak ben kıskanmıyorum. Biz mutlu büyük bir aileyiz’’ diyor. 

Verma kocalarına olan sevgisinin eşit olduğunu söylerken 32 yaşındaki Bajju ‘’Kardeşlerim gibi ben de onu karım olarak görüyorum ve cinsel ilişkiye giriyorum. Bu bizim hayatımız. Garip olduğunu düşünmüyorum’’ diyor. Bajju evlerinde zaten yatak bulunmadığını, yere serdikleri battaniyeler üzerinde uyuduklarını da belirterek ‘’Hepimiz onunla olmak için sıramızı bekliyoruz’’ diyor. 

Rajo Vermo beş kocası ile yaşadığı hayattan oldukça memnun, 1.5 yaşında Jay adında bir oğlu olan kadın ‘’Bir çok evli kadından daha çok ilgi görüyor, daha çok seviliyorum. Hayatımdan çok memnunum’’ diyor.

Yorumlar (6)

brendan 11 Yıl Önce

insanoğlunun gördüğüm en iğrenç hali

fidan 11 Yıl Önce

dünyanın çivisi çıkmış

yns 11 Yıl Önce

bu da sapıtmış bir kavim tıpkı lut kavmi gibi allah onları helak etsin demekten başka bir şey bulamıyorun...

GuNay 11 Yıl Önce

boyunuz devrilsin axmaq adamlar !

öznilge 11 Yıl Önce

rabbim islah eylesin.böyle bir utanç olamaz.

ahmetk 11 Yıl Önce

şimdi bir millete hakaret olabilir belki bu yazım ama, hindistan çok kötü bir ülke, müslümanları hariç bu millet çok pis, hem maddi hem de manevi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.