Piramit Haber

48 yıl kafasındaki mermiyle yaşamış!

Dünya

Çin’de doktorları bile hayrete düşüren mucizevi olayda 62 yaşındaki bir kadının kafasından mermi çıkarıldı. Bayan Zhao 14 yaşından bu yana o mermiyle yaşamını sürdürüyordu.

Son 10 yıldır korkunç başağrıları çeken Bayan Zhao ağrılar dayanılmaz hale gelince doktora gitmeye karar verdi. Kronik hale gelen baş ağrısı ve burun tıkanıklığının tek bir sebebi vardı o da kadının kafasında hatta burun kemiğine yakın bir noktada saplanıp kalan eski bir kurşun...

Doktorları ilk başta şaşkına çeviren mucizevi olayda kurşunun kadını nasıl öldürmediği sonradan anlaşıldı. Burnunda saplanıp kalan kurşun beyne doğru ilerlemeyince beyinde kalıcı bir hasara veya ölüme sebep olmamıştı.

Bayan Zhao 14 yaşındayken bir tapınakta kafasına bir darbe aldığını ancak ona sadece bir taşın çarptığını düşündüğü için kafasında bir kurşunla yaşadmını sürdürdüğünü aklına getirmemiş.

Tam 48 yıl kafasında bir kurşunla yaşadıktan sonra hala sağ kaldığı için oldukça mutlu olduğunu söyleyen Bayan Zhao şimdi, “Bu bana ailemle sevdiklerimle yaşamam için verilen ikinci bir şans. Gerçekten çok mutluyum” diyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.