Piramit Haber

23 aylık bebekte düşen uçaktaydı!

Dünya

Tüm dünyanın konuştuğu kayıp Malezya uçağının en küçük yolcusunun henüz 23 aylık olan Wang Moheng isimli Çinli bir bebek olduğu anlaşıldı.

Düşen Malezya uçağındaki en genç yolcunun 23 aylık Wang Moheng olduğu öğrenilince The Times gazetesi Çinli çocuğun Facebook'tan bulduğu resmini gazetenin birinci sayfasına manşet yaptı.
The Times, İngiliz gazetelerinin iki gündür odak noktası haline gelen Wang Moheng'in anne, babası, büyükanne ve büyükbabasıyla Kuala Lumpur'dan Pekin'e tatilden dönerken bindikleri 239 kişilik kayıp uçağın ölen en genç kurban olduğunu vurguladı.

Gazete, Malezya Havayolları yetkililerine ateş püsküren Çinli akrabakarın olayı örtbas ediyorlar diye Malezya'nın Çin Büyükelçisini rehin aldıklarını bildirirken karakutunun bulunması için arama yarışı olduğuna dikkat çekti.

BBC'de konuşan iletişim uzmanları 8 Mart'tan bu yana Malezya uçağının enkazının bulunamamasına uçakta çeşitli iletişim sistemleri olduğunu ve her sistemin yedeği olduğunu söyleyerek uçağın esrarengiz şekilde kayboluşuna ve 18 gündür enkazının bulunamamasına akıl erdiremediler.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.