Piramit Haber

Samsung için şok iddia

Bilim & Teknoloji

Koreli şirket hakkındaki iddialar konusunda ne gibi cevap verdi?

Samsung şu anda piyasadaki konumunu korumak ve kârı dengelemeye çalışıyor gibi. Raporlar şirketin yeni bir yapılanma sürecine girdiğini belirtiyor. Ancak yeni bir söylenti ortaya çıktı. İleri sürülenler Samsung'un "Geri dönüştürülmüş AMOLED ekran panelleri" kullandığını düşündürüyor. Bu iddia çeşitli sosyal ağlarda ve internet topluluklarında mermi etkisi yaptı.
Bu iddialar Samsung'un akıllı telefon montaj hattından videolar ve resimler eşliğinde ortaya atıldı. Güney Koreli üretici bu iddialara yanıt verdi. Cevaba ve daha fazla detaya birlikte bakalım.

Samsung'un cevabı
Geri dönüşümlü AMOLED panel iddiasından sonra Samsung resmi bir blog yazısıyla iddianın doğru olmadığını açıkladı. Koreli şirket geri dönüştürülmüş AMOLED panellerin yeni ürünlerin üretiminde kullanılmadığını, onarım maliyetlerini azaltmak amacıyla müşterinin onayıyla ödenen garanti hizmetlerinde kullanılmış olduğunu belirtiyor.

Samsung ayrıca söylentilerin başlagıcının bir Samsung çalışanı olmadığını ve videoların, fotoğrafların da tesislerinde çekilmediğini açıklamasında yer verdi. Samsung büyük bir AMOLED ekran tedarikçisi, aynı zamanda bu panel sadece akıllı telefonlarda kullanılmıyor. Farklı tüketici elektroniği cihazlarında da yer alıyor.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.