Piramit Haber

Panasonic'ten Ultra HD 20 inç tablet !

Bilim & Teknoloji

Panasonic dünyanın 4K çözünürlük sunan ilk 20 inç tableti Toughpad 4K UT-MB5’i tanıttı

Ultra HD çözünürlük sunan tabletin satış, pazarlama ve basın çalışanlarına yönelik tasarlanan bir standart modeli ve başta mühendisler, mimarlar ve tasarımcılar olmak üzere teknik işlere odaklı profesyonellerin 3D modelleme ve CAD uygulamalarına yönelik, ideal bir performans modeli bulunuyor.
3840 x 2560 piksel çözünürlük sayesinde 4K teknolojisini sunan yeni Toughpad 4KUT-MB5 işe dayanıklı ve taşınabilir bir tablet olarak öne çıkıyor. 4K teknolojisiyle dijital görüntülemede, dokunmatik kullanımla ise “birlikte çalışma” anlayışında avantajlı olan tablet, nokta atışı kesinlik ve not alma uygulamalarına olanak tanıyan Panasonic Elektronik Dokunmatik Kalem ile de kullanılabiliyor. 

Panasonic Elektronik Dokunmatik Kalem
Panasonic’in yeni tableti, son derece sezgisel bir kullanım sunan ve serbest skeç çizimi, not alma ya da el yazısı uygulamaları için kullanıcıya sanki kağıda yazıyormuş hissi veren yeni Panasonic Elektronik Dokunmatik Kalem ile birlikte kullanılabiliyor. Kalem, ekrandaki her bir pikseli ayrı ayrı okumak için kızılötesi sinyaller kullanıyor ve piksellerle tablet arasındaki iletişimi Bluetooth üzerinden sağlıyor. Toughpad 4K UT-MB5 bu özellikleriyle piyasadaki diğer kapasitif yazma tablalarından ayrılıyor.

Kalemi son derece keskin yapan tablet ekranındaki her bir pikseli ayrı ayrı tanıyabilme becerisi. Kalem böylelikle hareketlenme eğimlerini tanıyor, kaydediyor ve basıncın 2048 seviyesini yorumlayabiliyor. Bunun sonucunda da çizimler ve el yazıları en küçük ayrıntılarına kadar görülebiliyor.

Dünyanın en hafifi ve en incesi 

Toughpad 4K UT-MB5, 15:10 derecesindeki en-boy oranı, 2,35 kg ağırlığı ve yalnızca 12,5 mm boyutundaki inceliği ile 20 inç ekranlı taşınabilir tabletlerin en hafif ve en incesi olma özelliğini taşıyor. Gücünü Intel Core i5 vPro CPU, 8GB’ye kadar RAM ve NVIDIA GeForce grafiklerinden alan Toughpad 4K UT-MB5, oldukça yüksek çözünürlüklü görüntüleri akıcı ve kesintisiz olarak gösterebiliyor. Ayrıca Toughpad 4K UT-MB5 Windows 8.1 Pro önyüklü olarak geliyor.

Toughpad 4K UT-MB5 Standart model 2014 yılının ilk yarısından itibaren satışa sunulacak. Toughpad 4K Performans modelinin satışa sunulma tarihi ve fiyatı ileri bir tarihte duyurulacak.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.