Piramit Haber

İstanbul Autoshow 2012’ye giriş ücretleri belli oldu

Bilim & Teknoloji

2-11 Kasım 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece'de düzenlenecek olan, otomobil dünyasının kalbinin atacağı İstanbul Autoshow 2012'ye giriş ücretleri belli oldu. Fuara giriş kadın ve çocuklar için hafta içi ücretsiz, hafta sonu ise kadınlara % 50 indirimli olacak.

Bu yıl 2-11 Kasım 2012 tarihleri arasında ilk kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece'de düzenlenecek olan, İstanbul Autoshow 2012'ye giriş ücretleri Tüyap Proje Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlhan Ersözlü tarafından açıklandı.
ODD (Otomotiv Distribütörleri Derneği) ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. işbirliği ile düzenlenen ve otomobil tutkunlarını heyecanlı, eğlenceli bir ortamda buluşturmaya hazırlanan İstanbul Autoshow 2012 fuarının giriş ücretleri şöyle:

Kapı giriş ücreti

-Hafta içi: 10 TL

-Hafta sonu: 15 TL

Otopark ücreti 10 TL

İstanbul Autoshow 2012'ye giriş hafta içi kadın, çocuk ve üniversiteliler dahil tüm öğrenciler için ücretsiz olacak. Hafta sonu da fuara çocuk ve üniversite öğrencileri de dahil olacak şekilde tüm öğrenciler ücretsiz , kadınlar ise yüzde 50 indirimli girebilecek.


AUTOSHOW'DA SERGİLENECEK MODELLERDEN BAZILARI...

Otomotiv dünyası, önümüzdeki hafta İstanbul'da başlayacak Autoshow'a kilitlendi. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 2- 11 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan İstanbul Autoshow 2012'ye 45 marka 500'e yakın model ile katılacak. Fuar için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren firmalar, otomobil tutkunlarına görsel şov yaşatacak. Otomobil tutkunları 45 markanın modellerini bir arada görme imkanı bulacak. Autoshow'da sergilenecek modellerden bazıları şöyle:

ÖNCE TANITIM SONRA SATIŞ

FIAT 500L, 2013 yılı itibarıyla ülkemizde de satışa sunulmadan önce, İstanbul Auto-show kapsamında Türkiye'de görücüye çıkacak. Gövdesi çift renkli tercih edilebilen ve 30'dan fazla renk seçeneği sunulan 5 koltuklu Fiat 500L'nin uzunluğu 4.14, genişliği 1.78, yüksekliği 1.66 metre. 

YENİ MODELLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Peugeot, İstanbul Autoshow'da ağırlıklı olarak yeni 301 ve 208 modellerine yer verecek. 208 GTI modeli de Autoshow'da örtüsü açılacak yeni modeller arasında yer alıyor. Onyx konsepti de fuarda sergilenecek. 

İSTANBUL AUTOSHOW'A GELİYOR

Alfa Romeo'nun 4C GTA adını taşıyan konsept otomobili, fuarda otomobil severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Alfa Romeo coupe konsepti, 100 km/s hızlanmasını 5 saniyenin altında tamamlıyor ve 250 km/s'nin üzerinde son hıza erişebiliyor. 

İLK OLARAK TÜRKİYE'DE

İstanbul Autoshow'da Citroen'in en son modeli C-Elysee'nin dünya ve Türkiye lansmanı bir arada gerçekleşecek. C-Elysee, 1 Kasım'da dünyada ilk kez Türkiye'de satışa sunulacak. 

FUARDA BOY GÖSTERECEK

Maserati'nin Quattroporte modelinin S versiyonu, İstanbul Autoshow'da yeniden boy gösterecek. 315 bin euroluk fiyata sahip Quattroporte S, lüks 4 kapılı sporcu modeller trendinin öncülerinden... 430 HP güç ve 490 Nm tork üreten motor, 1990 kg'lik boş ağırlığa sahip Quattroporte S'in 280 km/s'lik son hıza erişmesini sağlarken, 0-100 km/s hızlanmasını ise 5.4 saniyede tamamlamasına yardımcı oluyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.