Piramit Haber

iPhone 5C, Lumia’dan çalıntı mı?

Bilim & Teknoloji

iPhone’un ucuz modeli 5C’nin Nokia Lumia’ya benzerliği dikkat çekti. Şirket attığı tweetle de Apple’a imalı bir mesaj gönderdi: Kopyalamak pohpohlamanın en iyi yoludur, teşekkürler...

Son dönemde Microsoft’a satışıyla gündeme gelen Finlandiyalı Nokia, dün gece yeni ve renkli modellerini tanıtan Apple’a sosyal medya üzerinden gönderme yaptı. Ucuz ve plastik kasalı modellerinde farklı renk seçenekleri sunan Apple’a Nokia’nın İngiltere’deki bir biriminden renklerle bağlantılı göndermeli bir tweet atıldı. Atılan tweette “Kopyalamak pohpohlamanın en iyi yoludur, teşekkürler” ifadesinin yer aldığı bir fotoğraf paylaşıldı.
RENK SEÇİMLERİ ÇOK BENZER

Gönderilen tweet’te Apple’ın renk seçimlerinin Nokia’nın son akıllı telefon modeli Lumia’da kullandıklarına çok benzediğine dikkat çekildi. Atılan tweet 12 binden fazla kişi tarafından yeniden gönderildi. Apple’ın çıkardığı modeller yatırımcıları tatmin etmemişe benziyor. iPhone 5C ve 5S’in lansmanından önceki günü 506 dolar seviyesinden kapayan Apple hisseleri 494.6 dolar seviyesine düştü.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.