Piramit Haber

Çinlilerden bir telefon daha geliyor! İşte özellikleri..

Bilim & Teknoloji

Çin'den gelen telefonlar bazen birebir klon, bazen de Türkiye'de bulamayacağımız özelliklerde oluyor. Bu haberimizde bahsedeceğimiz telefon, Çin markaları arasında iddialı olabileceğini düşündüğümüz Meizu MX4 Pro.

Çin'de 406 dolara satılacak olan telefonun özellikleri bir hayli iyi. Note 4'te görmeyi beklediğimiz Exynos 5433 işlemci bulunacak. Bu işlemci 8 çekirdeğe ve 64-bit desteğine sahip.

RAM konusunda da iyi olan MX4 Pro, 3 GB ram ile geliyor. 20 MP arka ve 8 MP ön kamerası olan telefonda çekilmiş olan fotoğrafları görmeden bu değerler çok bir şey ifade etmiyor diyebilirim. 5.5 inçlik Quad HD ekran da bulunacak.

MX4'ün bir de daha düşük özellikleri bulunan modeli de çıkacak. Full HD çözünürlüklü ekranı bulunan bu düşük model, kamera açısından da yüksek model versiyonuyla birebir aynı. İşlemci olarak Exynos 5430 kullanıyor. 

Tasarım olarak LG G3 ve iPhone'a benzeyen cihazın Türkiye'de satışa sunulacağını tahmin etmiyorum. Çünkü fiyatına ve özelliklerine baktığımız zaman Türkiye pazarını alt üst edeceği için büyük firmalar buna müsaade etmeyeceklerdir.



HABER İÇİN TIKLA
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.