Erdoğan İstanbul'da müthiş bir kalabalığa seslendi

Başbakan Erdoğan Yenikapı Meydanı'nında yüzbinlerce vatandaşa hitap etti. Erdoğan, meydanda 2 milyon kişi olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan, "Şimdi ne diyorlar? '25 Mart'ta şu çıkacak, 30 Mart'ta şu çıkacak'. 29 Mart olur, 30 Mart olmaz tabii... Ne çıkarırsanız çıkarın, hangi montajı, hangi dublajı çıkarırsanız çıkarın, hangi yalanı söylerseniz söyleyin, hangi iftirayı atarsanız atın, bu tehditlerin, bu şantajların, bu montajların, bu alçaklığınızın ve ahlaksızlığınızın altında ezilip gideceksiniz" dedi.

Türkiye 23.03.2014, 19:15 23.03.2014, 21:24 Mehmet Berke
Erdoğan İstanbul'da müthiş bir kalabalığa seslendi

 AK Parti'nin "Yeniden Milli İrade Mitingi" başlıklı  İstanbul mitinginin düzenlendiği Yenikapı Meydanı tamamen doldu. 


Başbakan Erdoğan, Kocaeli mitinginin ardından Yenikapı Meydanı'na  helikopterle geldi. Helikopter, miting alanın bulunduğu bölgeye inmeden önce, bir  süre havada bekledi. Bu sırada partililer büyük coşkuyla Başbakan Erdoğan'ı  selamladı. Erdoğan da helikopterden vatandaşlara el sallayarak karşılık verdi. Bu arada, Başbakan Erdoğan'ın arama noktalarının açılarak dışarıda  kalan vatandaşların alana alınması için talimat verdiği öğrenildi. Başbakan, konuşmasında meydanda 2 milyon kişi olduğunu söyledi.

 
ARSLANBEK SULTANBEKOV SÜRPRİZİ
 
Mitingde, AK Parti'nin seçim şarkısı olarak kullandığı 'Dombra' eserinin sahibi Kazak sanatçı Arslanbek Sultanbekov da vardı. Başbakan Erdoğan, Sultanbekov'u sahneye çıkarttı.
 
Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:
 
Kırılır da bir gün tüm dişliler
Döner şanlı şanlı çarkımız bizim
Gökten bir el yaşlı gözleri siler
Şenlenir evimiz barkımız bizim
 
Yokuşlar kaybolur çıkarız düze
Kavuşuruz sonu gelmez gündüze
Sapan taşların yanında füze
Başka alemlerle farkımız bizim
 
Kurtulur dil tarih ahlak ve iman
Görürler nasılmış neymiş kahraman
Yer ve gök su vermem dediği zaman
Her tarlayı sular arkımız bizim
 
gideriz nur yolu izde gideriz,
taş bağırda, sular dizde, gideriz,
bir gün akşam olur, biz de gideriz,
kalır dudaklarda şarkımız bizim...
 
-İstanbul canım İstanbul davam, aşkım, kavgam. Ey İstanbul seni yürekten selamlıyorum. Ey kutlu Peygambere müjde olmuş yüce şehir. Mekke'nin, Medine'nin kardeşi seni yürekten selamlıyorum. Adalar, Ataşehir, Bakırköy, Bahçelievler, Bayrampaş sizleri selamlıyorum. Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, Çatalca, Çekmeköy, Esenyurt sizleri selamlıyorum. Eyüp seni muhabbetle selamlıyorum. Toprağını şereflendiren Hz. Eyüp'e selam gönderiyorum. Fatih seni yürekten selamlıyorum. Gaziosmanpaşa, Güngören, Maltepe Pendik sizleri de selamlıyorum. Silivri, Şile, Tuzla, Üsküdar sizleri selamlıyorum.
 
-Şu İstanbul'un hissiyatı neyse, inanın diğer 80 vilayetin hissiyatı da bu. Şu İstanbul'un kalbindeki neyse, fikrindeki neyse, dilindeki dua neyse, inanın bütün dost ve kardeş şehirlerin halkları da işte aynen o şekilde. Millet oynanan oyunu görüyor. Millet, o engin ferasetiyle, o sınırsız basiretiyle, tertemiz kalbiyle Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunu, Türkiye'ye kurulan tuzağı görüyor.
 
-İstanbul'daki seçkinler, elitler, Recep Tayyip Erdoğan'ın başkan seçileceğine o zaman inanmıyorlardı. Onlar, her şeyin kontrol altında tutulduğunu zannediyorlardı. Milleti dahi kontrol ettiklerini, milletin aklını çeldiklerini zannediyorlardı. Milletim onlara sandıkta ağır bir ders verdi. Ama şimdi ne diyorum biliyor musun; 30 Mart'ta sadece onlara değil, hani bu telefonları dinleyenler var ya, Pensilvanya var ya, en önemli dersi ona vereceğiz.
 
MÜSLÜMAN MÜSLÜMANA BEDDUA EDER Mİ?
 
-Kardeşlerim iyi niyetimizin kurbanı olduk. Bakınız, şu başörtülü kızlarımızın, yahu üniversiteye giderken başlarını açmaları noktasında fetva veriyor beyfendi. Niye? Çünkü 28 Şubatçı generaller onu istediler. Ya sen nasıl hocasın? Ama 28 Şubat öncesinde öyle demiyor. O zaman başka. Akşam başka, sabah başka. 5 ay önce başka, 5 ay sonra başka. 5 ay önce duadan bahsediyor, 5 ay sonra aynı cümlelerle bedduadan bahsediyor. Müslüman Müslüman'a beddua eder mi?.
 
EY PENSİLVANYA DAHA NE İSTİYORSUN?
 
-Ey Pensilvanya, daha ne istiyorsun? Üniversite dedin, sana üniversite verdik. 17 tane üniversiteye sana müsaade verdik. Ne istiyorsun ya? Dünyanın değişik yerlerindeki okullarını ziyaret etmemizi istediğinizde, oralara gidiyor, ziyaret ediyor, oradaki devlet başkanlarına, hükümet başkanlarına biz refere oluyorduk ya. Ne istiyordun sen bizden? Unutmayın kişi sevdikleriyle beraber haşrolacaktır. Pensilvanya, sen Bahçeli ile sen Kılıçdaroğlu ile haşrolacaksın.
 
KILIÇDAROĞLU BAK BU MONTAJI NASIL YAPTIK
 
-Varsın birileri montaj desin. Kılıçdaroğlu bak bu montajı nasıl yaptık? Güzel mi, beğendin mi? Bir montaj da sen yap böyle. 
 
-Türkiye'ye tezgahlanan tuzağı biliyor. 94'te kimden aldık. CHP'den. Ey Kılıçdaroğlu senin SSK döneminden nelerin olduğunu biliyoruz. Kocaeli'de bir amca illaha kürsüye çıkacağım dedi. Dedi ki "İki kez hastanede rehin kalkdım". Göreve ilk geldiğimde verdiğim emir "Bu rehine işi kalkacak". Şimdi istediğiniz hastaneye gidiyor muyuz?
 
-30 Mart'ta en önemli dersi Pensilvenya'ya vereceğiz. Bunların dershanelerine gidenler varsa lütfen oradan yavrularınızı alın.
 
-Peygamberimizi Miraç'tan indiriyor kamyonete bindiriyor. Bu senaryoları da kendi yazıyor. Sen hoca mısın senarist misin?
 
-Biz vatan, millet bayrak yolundayız. 4.5 yıl bize aynı şeyi söylediler. Siirt'te Ziya Gökalp'in şiirini okuduk haydi Pınarhisar dediler. Kader dedik. Kaderin üstünde bir kader var dedik.
 
-Bizim elimizde silah yok dediler. Biz hizmetkarız. Ne dedik.
 
Minareler süngü,kubbeler miğfer,
Camiler kışlamız, müminler asker,
Bu ilahi ordu dinimi bekler,
 
-Bundan rahatsız oldular. Ne oldu? O zaman yandaş medya ne yazdı? Muhtar bile olamaz. Bu milletin iradesini çalamazsınız. Biz bu faşizan 27 mayısçı ekiple mücadele ediyoruz. Bizim kitabımızda kin yok nefret yok. Millet iradesini tahkir eden şekilde konuşuyorlar. Biz hukuku çiğnemek isteyenlere karşı dik duruyoruz. Milletin malının çalınmasına karşı 12 yılda dik durduk. Biz iktidarı MHP'den aldık. 230 milyar dolar milli geliri 830 milyar dolara çıkardık.
 
-Ey MHP ve CHP'ye oy veren kardeşlerim hep geriden mi geleceksiniz? Kılıçdaroğlu bir TV'de dedi ki; yüzde 40 alırsam bırakacağım.
 
-Bahçeli çıkmış diyor ki; yüzde 51 almazsan bırak diyor. Ya bu yerel seçim. Sen önce siyaseti öğren. Hamdolsun. Bahçeli gibi Kılıçdaroğlu gibiler olunca biz çok iktidarlar görürüz.
 
TWITTER KONUSU

-Twitter, Amerika Birleşik Devletleri anayasasına,  yasalarına uyuyor, İngiltere'nin kurallarına uyuyor, Almanya'nın, Rusya'nın,  Çin'in, Hindistan'ın, diğer birçok devletin kurallarına uyuyor, bu ülkelerle  işbirliği yapıyor ama mesele Ukrayna olunca, Mısır olunca, Türkiye olunca, diğer  devletler olunca, Twitter çıkıyor özgürlükten bahsediyor. Hiç kusura bakmasın,  biz üçüncü dünya ülkesi değiliz. Twitter da Facebook da Youtube da Türkiye  Cumhuriyeti'nin anayasasına, yasalarına saygı göstermek zorundadır" dedi.

25 MART'TA, 30 MART'TA ŞU ÇIKACAK, BU ÇIKACAK DİYORLAR

Bunlar da neler var neler. Şimdi ne  diyorlar? '25 Mart'ta şu çıkacak, 30 Mart'ta şu çıkacak'. 29 Mart olur, 30 Mart  olmaz tabii... Ne çıkarırsanız çıkarın, hangi montajı, hangi dublajı çıkarırsanız  çıkarın, hangi yalanı söylerseniz söyleyin, hangi iftirayı atarsanız atın, bu  tehditlerin, bu şantajların, bu montajların, bu alçaklığınızın ve  ahlaksızlığınızın altında ezilip gideceksiniz. Daha şimdiden 30 Mart akşamı hangi  yalanları söyleyeceklerini, hangi bahanelerin arkasına sığınacaklarını  konuşuyorlar, daha şimdiden. Çünkü neticeyi görüyorlar. Acaba böyle bir başarısız  netice için ne söyleyeceğiz. Şimdi onu düşünüyorlar ve prova içerisindeler. Çamur  atmanın provasını yapıyorlar. Senaryolar yazıyorlar, tabii büyük senaristleri var  Pensilvanya'da.

UTANMADAN NASIL SAVUNUYORSUNUZ

Başta Doğan Grubu olmak üzere, açık söylüyorum,  Ciner Grubu olmak üzere, buna benzerler, isimlerini diğerlerinin vermeyeceğim.  Utanmadan, sıkılmadan kalkıp şu anda bu olaylarda bize karşı yapılan bu  haksızlıkları hala savunur durumdalar. Ya bu ülkenin başbakanına, bu hakaretler  yapılırken afederseniz, bu ahlaki olmayan saldırılar yapılırken siz nasıl oluyor  da bunları savunuyorsunuz? Ha söyleyin.  Çünkü Pensilvanya'nın onlarla ilgili  kasetleri de var. Şantaj var onlarla ilgili, şantaj. Yeri geldiğinde onu da  açıklarız diyorlar. Geçenlerde bir tane açıklandı. Diğeriyle ilgili de açıklandı.  Şimdi korkuyorlar, 'acaba ne var?' Daha nerden ne açıklanacak? Çünkü batmışlar.  Bataklığa batmışlar. Bundan çekiniyorlar. Kendi devletine güvenmiyor, kalkıyor  onlara güveniyor. Biz de kusura bakmasınlar. Gereken neyse, onu yaparız. Öyle  tweet, mivit, filan... Anlamam ben bu işlerden. Anlamam. Evet twitter, dürüst  davranacaksan, her türlü desteği veririz. Youtube,  dürüst davranacaksan her  türlü desteği veririz. Facebook, ahlaksızlıklarından vazgeçerse destek alır. Ama  aileleri bozacaksa, aileleri ifşad edecekse karşısında Türkiye Cumhuriyeti  Hükümetini bulur" 



Yorumlar (0)
15
açık
Günün Anketi Tümü
En Çok Sevdiğiniz Renk Hangisi?
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:36
Güneş 06:10
Öğle 13:08
İkindi 16:54
Akşam 19:56
Yatsı 21:23
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 32 87
2. Fenerbahçe 32 85
3. Trabzonspor 32 52
4. Beşiktaş 33 51
5. Rizespor 32 48
6. Başakşehir 32 46
7. Kasımpasa 32 46
8. Sivasspor 32 44
9. Antalyaspor 32 42
10. Alanyaspor 32 42
11. A.Demirspor 32 40
12. Samsunspor 32 38
13. Ankaragücü 33 37
14. Kayserispor 32 37
15. Konyaspor 32 36
16. Hatayspor 32 33
17. Gaziantep FK 32 31
18. Karagümrük 32 30
19. Pendikspor 32 30
20. İstanbulspor 32 16
Takımlar O P
1. Eyüpspor 30 68
2. Göztepe 30 60
3. Kocaelispor 30 52
4. Ahlatçı Çorum FK 30 52
5. Sakaryaspor 30 51
6. Bodrumspor 30 49
7. Boluspor 30 46
8. Bandırmaspor 30 46
9. Gençlerbirliği 30 44
10. Erzurumspor 30 41
11. Manisa FK 31 36
12. Keçiörengücü 30 36
13. Şanlıurfaspor 30 34
14. Ümraniye 30 34
15. Tuzlaspor 30 32
16. Adanaspor 30 32
17. Altay 31 15
18. Giresunspor 30 7
Takımlar O P
1. M.City 32 73
2. Arsenal 32 71
3. Liverpool 32 71
4. Aston Villa 33 63
5. Tottenham 32 60
6. Newcastle 32 50
7. M. United 32 50
8. West Ham United 33 48
9. Chelsea 31 47
10. Brighton 32 44
11. Wolves 32 43
12. Fulham 33 42
13. Bournemouth 32 42
14. Crystal Palace 32 33
15. Brentford 33 32
16. Everton 32 27
17. Nottingham Forest 33 26
18. Luton Town 33 25
19. Burnley 33 20
20. Sheffield United 32 16
Takımlar O P
1. Real Madrid 31 78
2. Barcelona 31 70
3. Girona 31 65
4. Atletico Madrid 31 61
5. Athletic Bilbao 32 58
6. Real Sociedad 31 50
7. Valencia 31 47
8. Real Betis 31 45
9. Villarreal 31 39
10. Getafe 31 39
11. Osasuna 31 39
12. Las Palmas 31 37
13. Sevilla 31 34
14. Deportivo Alaves 31 32
15. Mallorca 31 31
16. Rayo Vallecano 31 31
17. Celta Vigo 31 28
18. Cadiz 31 25
19. Granada 32 18
20. Almeria 31 14