Galatasaray'a Cesare Prandelli sonrasında büyük bir hava getiren teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, hedefini koydu.
Mayıs ayında çifte kupa almak isteyen genç teknik adam böylece hem tarihe geçmek hem de yeni yönetimle devam edip G.Saray'da kalmak istiyor.
Göreve geldiğinden beri 6 maça çıkan ve bu maçlarda 24 gol atan bir takım izlettiren Hamzaoğlu bu nedenle ligde 4. yıldızı hedeflerken kupada da işi sıkı tutuyor. Aslan'ın hocası yerli ve yabancı oyuncu malzemesenin bu işi başaracağına inandığını belirtirken bu hedefi gerçekleştirip tarihe geçmeyi planlıyor.
Fatih Terim, 1998-1999 ve 1990-2000 sezonlarında 2 yıl üst üste hem lig şampiyonluğu hem de Türkiye Kupası kazanmayı başardı.
Feldkamp ise 1992-93 sezonunda ligde şampiyonluğa ulaşırken kupada da mutlu sonu yakaladı ve duble kupa gördü. Yine 1972-73 sezonunda Brian Birch, 1962-1963 sezonunda da Gündüz Kılıç aynı başarıları Galatasaray'a yaşatmıştı.
Aslan'da Hamzaoğlu bu istatistiğe ulaşırsa Galatasaray tarihinde duble kupa gören 5. isim olma unvanını elde edecek.