Ünlü oyuncu yaşamını yitirdi! Nedeni ise..

Emret Komutanım dizisi oyuncusu Kadıköy'de motosikletiyle yaptığı kaza sonrası yoğun bakımdan çıkamayarak hayatını kaybetti.

Medya 22.08.2016, 10:10 23.08.2016, 20:50
Ünlü oyuncu yaşamını yitirdi! Nedeni ise..

Emret Komutanım dizisinin Laz Komutanı Cemal tiplemisiyle büyük bir kesimin tanıdığı bir isim haline gelen İsrafil Köse, geride bıraktığımız gün İstanbul Kadıköy’de bir motosiklet kazası geçirmişti.

SABAH SAATLERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada ağır yaralanan İsrafil Köse’ye ilk müdahale Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde yapılmıştı. Ardından Kartal Devlet Hastanesi’ne sevk edilen 46 yaşındaki İsrafil Köse ne yazık ki hayata tutunmayı başaramadı ve sabah saatlerine doğru hayatını kaybetti.

İSRAFİL KÖSE'NİN ÖLÜM HABERİNİ DOSTLARI DUYURDU

Ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından İsrafil Köse’nin vefat haberini böyle duyurdu.


İSRAFİL KÖSE KİMDİR?

20 Şubat 1970 yılında Artvin’de dünyaya gelen İsrafil Köse, üniversiteyi İstanbul’da okumuş ve İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünnden mezun olmuştur. 1987 yılında Belene dizisinde Emin rolü ile ekrana çıkan İsrafil Köse, özellikle Laz şivesi ile yaptığı rolleri ile tanınmıştır.

Emret Komutanım dizisinde Laz Çavuş Cemal rolünü canlandıran İsrafil Köse, ”Sümela’nın Şifresi: Temel” ve ”Moskova’nın Şifresi: Temel” filmlerinde de rol aldı. İsrafil Köse, son olarak 2015 yılında “Şimdi onlar düşünsün” adlı yapımda rol almıştı.

Filmografisi

Şimdi Onlar Düşünsün (2015) Kamil
Oflu Hoca’nın Şifresi (2014) – Manav
Ya Sonra(2011)-Al Paçino
Hop Dedik Deli Dumrul(2011)-Dursun
Reis(2011)-İdris
Sümela’nın Şifresi: Temel(2011)-Cemil
İffet(2011)-Ersin
No Ofsayt(2009)-Ali Rıza

Gece Gündüz(2009)-Yöntem Ali
Avanak Kuzenler(2008)-Peştekül’ün Adamı
Babam Adam Olacak(2008)-Hamza
Doktorlar(2007)-Temel(2. Sezon)
Zoraki Koca(2007)-İzzet
OKS Anneleri(2007)-Himmet
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu(2006)
Emret Komutanım:Şah Mat(2006)-Laz Çavuş Cemal
Rıza(2006)
Yolda/Rüzgar Geri Getirse(2005)-Nuri
Emret Komutanım(2005)-Laz Çavuş Cemal
Şapkadan Babam Çıktı(2003)-Selman
Asayiş Berkemal(2002)
Pembe Patikler(2002)-Bekçi
Koltuk Sevdası(2001)
Nasıl Evde Kaldım(2001)-Adem
Dar Alanda Kısa Paslaşmalar(2000)-Lango
Evdeki Yabancı(2000)-Rıza
Eyvah Kızım Büyüdü(2000)-Rıza
Dedelerimi Evlendirirken(2000)
Yılan Hikayesi(1999) 1. Sezon
Şaşıfelek Çıkmazı(1996)
Oğlum Adam Olacak(1995)
Belene(1987)-Emin(2.Bölüm)


 



Yorumlar (0)
14
açık
Günün Anketi Tümü
En Çok Sevdiğiniz Renk Hangisi?
Namaz Vakti 05 Mart 2021
İmsak 06:01
Güneş 07:25
Öğle 13:21
İkindi 16:31
Akşam 19:06
Yatsı 20:25
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 27 57
2. Beşiktaş 26 57
3. Fenerbahçe 27 55
4. Trabzonspor 27 51
5. Hatayspor 27 46
6. Alanyaspor 27 43
7. Gaziantep FK 27 43
8. Karagümrük 27 41
9. Göztepe 27 36
10. Antalyaspor 27 35
11. Sivasspor 26 33
12. Konyaspor 26 32
13. Malatyaspor 27 31
14. Kasımpaşa 27 29
15. Kayserispor 26 28
16. Rizespor 27 28
17. Başakşehir 27 26
18. Erzurumspor 27 26
19. Ankaragücü 26 23
20. Denizlispor 26 21
21. Gençlerbirliği 26 21
Takımlar O P
1. Giresunspor 24 53
2. Samsunspor 24 50
3. İstanbulspor 24 46
4. Altınordu 24 44
5. Adana Demirspor 24 42
6. Altay 24 41
7. Tuzlaspor 24 41
8. Ankara Keçiörengücü 24 39
9. Bursaspor 24 34
10. Bandırmaspor 24 31
11. Ümraniye 24 31
12. Adanaspor 24 26
13. Boluspor 24 26
14. Menemenspor 24 26
15. Balıkesirspor 24 25
16. Akhisar Bld.Spor 24 19
17. Ankaraspor 24 15
18. Eskişehirspor 24 7
Takımlar O P
1. Man City 27 65
2. M. United 27 51
3. Leicester City 27 50
4. Chelsea 27 47
5. Everton 26 46
6. West Ham 26 45
7. Liverpool 27 43
8. Tottenham 26 42
9. Aston Villa 25 39
10. Arsenal 26 37
11. Leeds United 26 35
12. Wolverhampton 27 34
13. Crystal Palace 27 34
14. Southampton 26 30
15. Burnley 27 29
16. Brighton 26 26
17. Newcastle 26 26
18. Fulham 27 23
19. West Bromwich 27 17
20. Sheffield United 27 14
Takımlar O P
1. Atletico Madrid 24 58
2. Barcelona 25 53
3. Real Madrid 25 53
4. Sevilla 24 48
5. Real Sociedad 25 42
6. Real Betis 25 39
7. Villarreal 25 37
8. Granada 25 33
9. Levante 25 32
10. Athletic Bilbao 24 30
11. Celta de Vigo 25 30
12. Osasuna 25 28
13. Getafe 25 27
14. Valencia 25 27
15. Cádiz 25 25
16. Eibar 25 22
17. Real Valladolid 25 22
18. Deportivo Alaves 25 22
19. Elche 24 21
20. Huesca 25 20