Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Melisa Aslı Pamuk'un hayatı merak konusu oldu. Melisa Aslı Pamuk kimdir? İşte cevabı..

Kim Kimdir? 11.01.2018, 10:25 23.01.2018, 22:08
Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Melisa Aslı Pamuk'un seneler önce Adnan Oktar'ın programına konuk olması da gündem de bomba etkisi yarattı.

Melisa Aslı Pamuk gündemin en çok konuşulan isimleri arasında yerini aldı. Adnan Oktar'ın programından kovulması haberiyle ilgi uyandıran Melisa Aslı Pamuk'un yaşı, eğitimi, kariyeri gibi konular merak edildi. İşte Melisa Aslı Pamuk kimdir? Sorusunun yanıtı...

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?
 
Melisa Aslı Pamuk (d. 14 Nisan 1991, Haarlem) Türk kökenli, Hollanda vatandaşı oyuncu ve model.
 
Hayatı ve kariyeri
 
2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX TV'de yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç'ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye'yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'te temsil etmiştir. Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur. 1,76 cm boyunda ve 58 kg olan Pamuk, 85-62-90 vücut ölçülerine sahiptir. Modelliğe on dört yaşında iken başlamıştır.

Pamuk, henüz on üç yaşında iken, 2004 yılında bir "Bos Bros. Film & TV Productions" ve "Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON)" ortak yapımı olan, yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri almıştır. Türkiye deki oyunculuk kariyeri ise ilk olarak bir gsm reklamında oynamasıyla başlamış.Daha sonra 3. sezonunda olan Yer Gök Aşk adlı diziye diğer başrollerin diziden ayrılması üzerine başrol olarak geçmiştir. Aynı yıl G.D.O. KaraKedi adlı ilk sinema filminde yer almıştır.

Filmografi

Hollanda 2004    Dat zit wel snor    Hayal    Başrol oyuncusu, Sinema filmi

Türkiye 2012    G.D.O. KaraKedi    Elmas    Yardımcı Oyuncu, Sinema filmi
Türkiye 2012-2013    Yer Gök Aşk    Sevda    Başrol Oyuncusu, Kanal: FOX TV , Televizyon dizisi
Türkiye 2014    Kurt Seyit ve Şura    Ayşe    Başrol Oyuncusu, Kanal: Star TV , Televizyon dizisi
Türkiye 2014    Her Sevda Bir Veda    Azade    Başrol Oyuncusu, Kanal: Show TV , Televizyon dizisi
Türkiye 2014-2015    Ulan İstanbul    Zeynep    Konuk Oyuncu, Televizyon dizisi , Kanal D
Türkiye 2015-2017    Kara Sevda    Asu Kozcuoğlu    Televizyon dizisi , Star TV

Ödülleri

Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 2016, Yıldızı Parlayanlar Kara Sevda (dizi)
Ayaklı Gazete Ödülleri, 2017, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Kara Sevda (dizi), Asu Kozcuoğlu Ödülleri



Yorumlar (0)
28
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
En Çok Sevdiğiniz Renk Hangisi?
Namaz Vakti 23 Temmuz 2021
İmsak 03:54
Güneş 05:44
Öğle 13:16
İkindi 17:12
Akşam 20:38
Yatsı 22:20
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Beşiktaş 40 84
2. Galatasaray 40 84
3. Fenerbahçe 40 82
4. Trabzonspor 40 71
5. Sivasspor 40 65
6. Hatayspor 40 61
7. Alanyaspor 40 60
8. Karagümrük 40 60
9. Gaziantep FK 40 58
10. Göztepe 40 51
11. Konyaspor 40 50
12. Başakşehir 40 48
13. Rizespor 40 48
14. Kasımpaşa 40 46
15. Malatyaspor 40 45
16. Antalyaspor 40 44
17. Kayserispor 40 41
18. Erzurumspor 40 40
19. Ankaragücü 40 38
20. Gençlerbirliği 40 38
21. Denizlispor 40 28
Takımlar O P
1. Adana Demirspor 34 70
2. Giresunspor 34 70
3. Samsunspor 34 70
4. İstanbulspor 34 64
5. Altay 34 63
6. Altınordu 34 60
7. Ankara Keçiörengücü 34 58
8. Ümraniye 34 51
9. Tuzlaspor 34 47
10. Bursaspor 34 46
11. Bandırmaspor 34 42
12. Boluspor 34 42
13. Balıkesirspor 34 35
14. Adanaspor 34 34
15. Menemenspor 34 34
16. Akhisar Bld.Spor 34 30
17. Ankaraspor 34 26
18. Eskişehirspor 34 8
Takımlar O P
1. Man City 38 86
2. M. United 38 74
3. Liverpool 38 69
4. Chelsea 38 67
5. Leicester City 38 66
6. West Ham 38 65
7. Tottenham 38 62
8. Arsenal 38 61
9. Leeds United 38 59
10. Everton 38 59
11. Aston Villa 38 55
12. Newcastle 38 45
13. Wolverhampton 38 45
14. Crystal Palace 38 44
15. Southampton 38 43
16. Brighton 38 41
17. Burnley 38 39
18. Fulham 38 28
19. West Bromwich 38 26
20. Sheffield United 38 23
Takımlar O P
1. Atletico Madrid 38 86
2. Real Madrid 38 84
3. Barcelona 38 79
4. Sevilla 38 77
5. Real Sociedad 38 62
6. Real Betis 38 61
7. Villarreal 38 58
8. Celta de Vigo 38 53
9. Granada 38 46
10. Athletic Bilbao 38 46
11. Osasuna 38 44
12. Cádiz 38 44
13. Valencia 38 43
14. Levante 38 41
15. Getafe 38 38
16. Deportivo Alaves 38 38
17. Elche 38 36
18. Huesca 38 34
19. Real Valladolid 38 31
20. Eibar 38 30