Burçların Olmazsa Olmazları

Astroloji 11.05.2014, 14:49
Burçların Olmazsa Olmazları
2/13

Koç Burcu:
Koç burcu için olmazsa olmaz diyebileceğimiz şey; benlik ve var olmaktır. Mars tarafından yönetilen Koç burcu dünyaya, hayatı doyasıya yaşamak için gelmiştir. Dolasıyla onun için istediğini yapmak çok önemlidir. Koç burcunun sembolü koçtur ve bu koç zirveye tırmanır, sürekli olarak yaptığı şey de budur.
Eğer sonunda bir ödül varsa, bu tırmanışta karşısına çıkacak olan engellerle savaşmasını iyi bilir. Gerçek hayatta da Koç, kendisine karışılmasını asla istemez. Her konuda ön planda olmak en büyük amacıdır. Mesleki hayatında lider bir konumda olsun; parası olmasın ona yeter. Hırsı para kazanmak için değil, kendisinden söz edilmesi içindir. Temel felsefesi ‘anı yaşamak’ dır. Gelecek kaygısıyla kendisini yiyip bitirmez. Rahattır, her şeyin olacağına varacağını düşünür.
Mars’ın çocukları için hayat eğlenceli ve macera dolu olmalıdır. Çember ve bir ok ile sembolize edilen Mars,iyimser biçimde yukarıyı işaret eder. Bu durum da, dünyaya hayat veren istekleri ispatlama ihtiyacını belirtir. Koçların, içlerindeki coşkuyu biraz olsun dindirmek için spora yönelmesi muhtemeldir. Adrenalin dolu sporlar yapmak, tehlikeli aktivitelere katılmak tam onlara göredir. Hareketsiz kalmak, belli bir rutini yaşamak onların hayat enerjisini bitirir, çekilmez bir insan haline gelirler. İçi içine sığmayan Koçlar için hareketli ve aktif bir yaşam olmazsa olmazdır...:

Olmazsa Olmaz Eşyaları: Spor aletleri, aksiyon filmleri seti