Burçlara Göre Evlilik ve Düğün Hayali

Astroloji 30.11.2016, 15:52
Burçlara Göre Evlilik ve Düğün Hayali
4/13

İKİZLER BURCU KADINI:

Müziği, dansı ve egzotik kokteylleriyle adından söz ettirecek tam bir parti şeklinde bir düğün ister. İkizler, diğer burçların arasında en kozmopolit an olanıdır. Sizi ihtiyacınız olan bütün önemli insanlarla tanıştırabilir. Ayrıca, harika bir dosttur.

Hayalindeki balayı: bir İkizler kadını için nerede olduğundan çok, ne kadar rahat ettiği önemlidir. Dolayısıyla, rahat edeceği, hizmette kusur edilmeyen lüks bir tatil köyü onun balayı hayalidir.

Düğün hediyesi: Asırlar boyu pırlanta kalıcı bir simgesidir aslında. Sevdiklerinize dostlarınıza sürpriz hediye olarak pırlanta takı almak isteyebilirsiniz..

Makyajı: İkizler kadınını makyajda yeni şeyleri denemeyi sever. Enerjisini ortaya çıkaracak olan ve uğurlu renkleri olan beyaz ve mavi tonlarındaki bir göz makyaj stili, pembe parlatıcı ruj bu burç kadını için idealdir.

Eş olarak İkizler: Diğer burçların arasında en kozmopolitan olanıdır. Sizi ihtiyacınız olan bütün önemli insanlarla tanıştırabilir. Ayrıca, harika bir dosttur. Sır saklar ve elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışır. Çözüm odaklıdır.