Bu tutulma o burçları çok etkileyecek!

Bugün başak burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Peki 1 Eylül güneş tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek, Türkiye'ye nasıl bir yansıması olacak? Güneş tutulması depremleri tetikler mi doğal afetler olur mu?

Bilim & Teknoloji 01.09.2016, 12:10 Emre
Bu tutulma o burçları çok etkileyecek!

Güneş tutulması sebebiyle özellikle psikosomatik rahatsızlıklar, alerjiler, depresyon, paranoya, şizofreni vb. rahatsızlıklar çok artabilir. Kronik sorunları olanların daha fazla dikkat etmesi gerekiyor. Bu arada toplum içerisinde kendini ermiş, mesih, peygamber zanneden, inançları kullanan ve kitleleri peşinden sürükleyen kişiler de bu tutulma etkileri ile iyice kontrolü kaybedebilir.

HANGİ ÜLKELERDEN İZLENEBİLECEK?

Güneş tutulması ülkemizden izlenemeyecek. Dünya üzerinde Batı Avustralya, Afrika, Madagaskar, Yemen, Suudi Arabistan bölgelerinden gözlemlenebilecek. Güneş tutulması yeniayın enerjisini kat kat arttırırken, önümüzdeki altı ayı şekillendirecek etkiler ortaya çıkaracak. Özellikle önümüzdeki üç aylık dönem çok etkili olabilir. Güneş tutulması enerjileri kaderseldir ve yaşamımızda bazı kapıları kapatırken yeni kapıları da açar.

KADERSEL DEĞİŞİMLER OLABİLİR

Tutulma değişken grup burçlar için çok daha etkili olacaktır. 28 Ağustos- 4 Eylül BAŞAK, 25 Şubat-3 Mart BALIK, 27 Mayıs-3 Haziran İKİZLER ve 28 Kasım- 4 Aralık YAY burçlarının yaşamlarında yeni kapılar açılabilir, kadersel değişimler yaşayabilirler.

KAOS ORTAMI OLABİLİR

Hem ruhsal hem bedensel olarak huzursuz ve rahatsız olabileceğimiz bir süreçteyiz. Bir yandan yenilikler ve değişimler yapmak isterken bir yandan da kısıtlayıcı, sınırlayıcı, aldatıcı koşullar altında olabiliriz. Kendimizi karışık duygular altında kaybolmuş hissedebilir, bir kaos ortamında bulabiliriz.

FIRSATLARI KAÇIRABİLİRSİNİZ

Zihnimiz çok sorgulayıcı ve çoğunlukla geçmişle meşgul olacak gibi görünüyor. Çok sayıda düşünce, bizi etkileyebilecek çok sayıda bilgi ve fikir paylaşımı, haber trafiği altında olabiliriz. Gerçekler ve hayaller arasında gidip gelmeler ya da aşırı temkinli ve korkak tavırlarla fırsatları kaçırmak sözkonusu olabilir.

GÖZLEM ALTINDA OLACAK

Yükselen Akrep gizli ve bilinmeyen kavramları, yeraltı kaynaklarını, finansal konuları, suç örgütlerini, ölümleri, güçlü dönüşümleri, derin analizleri, sorgulamaları, şifa ve arınmayı temsil ederken bu enerjileri hem kişisel hem toplumsal alanlarda hissedebiliriz. Başak burcu kadar Akrep burcunun temsil ettiği alanlarda gözlem altında olacak.

KORKU VE ENDİŞELERİNİZ ARTABİLİR

Satürn Neptün karesini tetikleyen bu tutulma geleceğimizle ilgili korku ve endişeleri arttırabilir. Alioth ve Zosma yıldızları ile temas eden tutulmayla kaygılı, depresif ve karamsar hissedebileceğimiz ve bu hislerimizi tetikleyebilecek durumlarla karşılaşmamız mümkün.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİZİ GÜÇLENDİRİN

Başak burcu sağlık ve beslenme ile ilgilidir. Bu dönemde özellikle bağışıklık sistemimizi güçlendirmeye önem vermeliyiz. Sindirim sistemi, bağırsaklar, karın bölgesi, sinir sistemi daha hassas olabilir. Hem ruhumuza hem bedenimize iyi gelecek diyet, spor, yoga, meditasyon gibi faaliyetlere günlük yaşamımızda yer verebiliriz. Genel yaşam düzenimiz ve beslenmemizi herhangi bir sağlık sorunu nedeniyle de değiştirmemiz ve gerekli iyileştirmeleri yapmamız gerekebilir. Sonuçta bu kadersel bir durumdur ve bizim yararımızadır.

TÜRKİYE'Yİ DE ETKİLEYECEK

Tutulma ülkemiz horoskopunun kuzey düğümü üzerinde olacağından geleceğimizi şekillendirecek kadersel durumları ortaya çıkarabilir. Aslında bunların etkileri başladı ve devam edecek. Geçmiş alışkanlıklarımız, inançlarımız, bağımlılıklarımız, duygusal hassasiyetlerimiz ile, içinde bulunduğumuz zor koşullar altında güvensizliklerin ve korkuların kaos yaratacağı bir ortamdayız.

YANILGILARDAN KURTULUN

Yay burcundaki Satürn ve Mars askerimiz, ordumuz, güvenlik güçlerinde ciddi sorumluluklar ve sıkıntılar olduğunu, yeni yapılandırmaların da en fazla bu alanda olacağını işaret ediyor. Yakın çevremiz, komşu ülkelerle ilişkilerimizde güvenli, sağduyulu, uzun vadeli kalıcı yeni bir politika oluşturmalı, geçmiş ideallerden, tutarsız hayallerden, yanılgılardan kurtulmalıyız.

ÖNEMLİ ŞANSLAR VERİYOR

Başak burcundaki Merkür ve Jüpiter sınırlarımız olan topraklarda düzenlemeler yapabileceğimizi, toprak kaynakları ve ülkemizin ekonomik ilişkilerini düzenleme adına sınır komşularımızla ilişkilerimizi verimli değerlendirebileceğimizi işaret ediyor. Venüs Terazi burcunda yer alarak diplomasi ve işbirlikleri alanında önemli şanslar veriyor. 9 Eylül’de Jüpiter de Terazi burcuna geçerek siyasi ilişkilerimizi düzeltme anlamında elimizi güçlendirebilir.

TUSUNAMİLER OLABİLİR

Güneş tutulmaları önemli doğa olaylarını tetikleyebilir. Dünya üzerinde Güneş tutulmasının izlendiği bölgelerde özellikle okyanuslarda büyük depremler, tusunamiler olabilir. Yeniayın ardından Balık burcunda bir de Ay tutulması olacağından bu ihtimal kuvvetleniyor.

DİKKAT ETMEK GEREKİYOR

Ülkemizde de deprem olabilir ancak su ve sudan gelebilecek zararlara daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Aşırı yağışlar, sel, toprak kaymaları, deniz yollarında kazalar, boğulmalar, içme sularından bulaşabilecek salgın hastalıklar, zehirlenmeler, virüsler, kimyasal maddeler (terör olabilir) çok dikkat etmek gerekiyor.

KOÇ BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

Yeniay sizin günlük rutinleriniz, iş yaşamınız ve sağlığınızı temsil eden alanda gerçekleşecek. Günlük yaşamınızda ve iş çevrenizde, düzenlemeler yapabilir, sağlığınız için tedavi ve diyete başlayabilirsiniz. Yanınızda çalışan kişiler, akrabalar ve evcil hayvanlarınızla ilgili gelişmeler meydana gelebilir.

BOĞA BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

Yeniay sizin beşinci evinizde gerçekleşiyor. Özel ilişkileriniz, duygusal hayatınız, yaratıcılığınız ve çocuklarınız ile ilgili konularda yeni gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili işleriniz, eğitim ve hukuksal davalarınızda meydana gelecek gelişmeler genel olarak hayatınıza olumlu yansıyabilir.

İKİZLER BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

Yeniay ile birlikte eviniz, aileniz, ebeveynleriniz ile ilgili duygularınızı etkileyecek gelişmeler, bazı kavramlarda sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Gerekli finansal desteği bularak ev sahibi olabilir ya da bir süredir uğraştığınız bir gayrimenkulun satışını gerçekleştirebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

Yeniay ile birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz ve akrabalarınızla ilgili gelişmeler olabilir. İşiniz ile ilgili eğitim, tanıtım, basın, internet ve yayıncılık gibi faaliyetlerde bazı gelişmeler gündemde olabilir.

ASLAN BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

Yeniay sizin para ve kazançlar evinizi aydınlatacak. Maddi durumunuzu etkileyecek önemli değişimler ve dönüşümler meydana gelebilir. Daha önceden başlamış bazı iş ve girişimlerin artık maddi sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

Burcunuzdaki Yeniay ile birlikte daha fazla öne çıkabilir, fark edilebilirsiniz. Dış görünümünüzde imaj değişimleri yapabilir, özel ilişkilerinizde dönüşümler yaşayabilirsiniz. Kariyer alanında bireysel yaratıcı çalışmalarınız daha fazla dikkat çekebilir. Emeklerinizin karşılığını artık alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

Yeniay ile birlikte duygusal hassasiyetiniz çok artabilir, eviniz ve aile büyükleri ile ilgili bazı belirsizlikler sonuca bağlanabilir. Sağlık kontrolleri yaptırmak, zararlı alışkanlıkları bırakmak, diyete başlamak için uygun bir dönemdesiniz. Günlük rutinlerinizde, alışkanlıklarınızda değişimler yaşayabilirsiniz.

AKREP BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

Yeniay sosyal yaşam ve insan ilişkileri konusunda şansınızı arttırabilir. Grup çalışmaları ve kalabalıklara hitap eden işlerde başarılı olabilirsiniz. Daha önceden başladığınız girişimler, başarılı olabilir ve hayallerinize kavuşabilirsiniz. Aşk, romantizm, çocuklar konusunda şanslısınız.

YAY BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

Yeniay kariyer ve ev yaşamınıza dikkat çekiyor. Aile, ev ve iş yaşamında duygusal olarak biraz zorlanabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilmek için olaylara objektif bakmalısınız. Kararsız kalmaz, zamanında hareket ederseniz kariyerinizde ilerlemenizi sağlayacak adımlar atabilirsiniz.


OĞLAK BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

Yeniay sizin için şanslı enerjiler veriyor. Geleceğinizi etkileyecek güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Siz veya çocuğunuzun eğitimi, akademik kariyeri ile ilgili gelişmeler hızlanabilir. Hukuksal bir soruna çözüm bulabilirsiniz. Keyifli bir tatil ve seyahate de çıkabilirsiniz.

KOVA BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

Yeniay ortak kazançlar ve gelir giderler konusunda belirsizlikleri giderip, bazı farkındalıklar kazanmanıza olanak sağlayabilir. Miras, sigorta, vergi, nafaka, kredi gibi konular da bu yeniay ile birlikte daha fazla gündeminizde yer alacaktır.

BALIK BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

Yeniay ikili ilişkiler ve işbirlikleri alanında bazı dönüşümler yaşamanızı sağlayabilir. Evlilik ve iş ortaklığı kararı alabilir, gerekli adımları atabilirsiniz. Süregelen ilişkilerde dönüşümler de yaşanabilir. Eş ve partnerinizin yaşamındaki bazı gelişmeler de sizi etkileyebilir.



Yorumlar (0)
15
açık
Günün Anketi Tümü
En Çok Sevdiğiniz Renk Hangisi?
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:37
Güneş 07:02
Öğle 13:17
İkindi 16:40
Akşam 19:22
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 30 81
2. Fenerbahçe 30 79
3. Trabzonspor 30 49
4. Beşiktaş 30 46
5. Kasımpasa 30 43
6. Başakşehir 30 42
7. Rizespor 30 42
8. Antalyaspor 30 41
9. A.Demirspor 30 39
10. Alanyaspor 30 39
11. Sivasspor 30 38
12. Samsunspor 30 36
13. Kayserispor 30 36
14. Ankaragücü 30 33
15. Hatayspor 30 33
16. Konyaspor 30 33
17. Gaziantep FK 30 31
18. Karagümrük 30 30
19. Pendikspor 30 29
20. İstanbulspor 30 13
Takımlar O P
1. Eyüpspor 27 64
2. Göztepe 27 56
3. Sakaryaspor 27 47
4. Ahlatçı Çorum FK 27 45
5. Kocaelispor 27 45
6. Bodrumspor 27 44
7. Boluspor 27 43
8. Bandırmaspor 27 41
9. Gençlerbirliği 27 40
10. Erzurumspor 27 37
11. Ümraniye 27 33
12. Keçiörengücü 27 32
13. Manisa FK 27 31
14. Şanlıurfaspor 27 27
15. Tuzlaspor 27 27
16. Adanaspor 27 27
17. Altay 27 15
18. Giresunspor 27 7
Takımlar O P
1. Arsenal 28 64
2. Liverpool 28 64
3. M.City 28 63
4. Aston Villa 29 56
5. Tottenham 28 53
6. M. United 28 47
7. West Ham United 29 44
8. Brighton 28 42
9. Wolves 28 41
10. Newcastle 28 40
11. Chelsea 27 39
12. Fulham 29 38
13. Bournemouth 28 35
14. Crystal Palace 28 29
15. Brentford 29 26
16. Everton 28 25
17. Luton Town 29 22
18. Nottingham Forest 29 21
19. Burnley 29 17
20. Sheffield United 28 14
Takımlar O P
1. Real Madrid 29 72
2. Barcelona 29 64
3. Girona 29 62
4. Athletic Bilbao 29 56
5. Atletico Madrid 29 55
6. Real Sociedad 29 46
7. Real Betis 29 42
8. Valencia 28 40
9. Villarreal 29 38
10. Getafe 29 38
11. Las Palmas 29 37
12. Osasuna 29 36
13. Deportivo Alaves 29 32
14. Mallorca 29 30
15. Rayo Vallecano 29 29
16. Sevilla 29 28
17. Celta Vigo 29 27
18. Cadiz 29 22
19. Granada 28 14
20. Almeria 29 13